DATUM:13 oktober 2017
TIJD:16:00 - 20.00
EVENT:Plug-In 1e Editie
PLUG-IN 1e Editie 13 oktober 2017

Ben jij muzikaal? Zing je, rap je, bespeel je een instrument, schrijf je songs? Kortom ben je actief met muziek? Lees dan verder!

Muziekpodium Estrado én Drumstudio Harderwijk bieden enthousiaste muzikanten, amateurs en gevorderden, een groot podium om samen muziek te maken, te creëren en te ontdekken. Je geeft van te voren op welk nummer je wilt spelen via plugin@estrado.nl of plugin@drumstudioharderwijk.nl

Niet alleen optreden, maar ook wekelijkse repetities:
Kun je wel een instrument bespelen maar speel je nog niet in een band? Kom dan elke vrijdagmiddag naar de Plugin bijeenkomsten in Estrado en speel met andere muzikanten samen om te repeteren voor de Plugin live gigs.

Naast repeteren ook workshops:
Elke vrijdagmiddag zijn er verschillende semiprofessionele artiesten uit de regio die workshops verzorgen voor de muzikanten die dan aanwezig zijn. Zij zullen afwisselend sessies verzorgen die gaan over songwriting, instrumenten beheersing, bandcoaching, producing of zang. Deze artiesten delen graag hun eigen ervaringen en spelen ook graag mee op de live gigs.

Waar:
Het optreden vindt plaats op het grote podium in de concertzaal (ca. 1x in de 6 weken). Daarvoor gebruik je de artiesteningang aan de zijkant van het gebouw om binnen te komen. Hou daarvoor de website van Estrado en Drumstudio Harderwijk in de gaten. De evenementen zullen dan in de agenda van Estrado en Drumstudio Harderwijk terug te vinden zijn.
De repetities vinden plaats in het café en/of de oefenruimtes en zijn gewoon via de hoofdingang bereikbaar.

Je neemt natuurlijk altijd je fans, familie en bekenden mee, zij hebben gratis toegang en willen jouw verrichtingen niet missen!

Speel je een instrument en wil je gewoon meedoen? Dat kan! Geef je op via plugin@estrado.nl of plugin@drumstudioharderwijk.nl

 

Entree en deelname: gratis.

Het evenement begint ‘s middag om 16.00 uur en loopt door tot ca. 20.00 uur zijn voor alle leeftijden en worden aangekondigd op onze website.

 

2019 EDRUM.NL © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN