HOE DOEN ZE DAT NOU??

Drumstudio Harderwijk introduceert iets unieks voor drummers: HOE DOEN ZE DAT NOU?

Wie kent dat niet? Luister je naar je favoriete drummer en komt er weer een drumlick of fill voorbij die niet te volgen is of wat te denken van die vette drumsolo die je zelf ook graag onder de knie wilt krijgen maar niet weet hoe dat aan te pakken…!!

DRUMSTUDIO HARDERWIJK helpt je daarbij door het stuk uit te zoeken en de nootjes op papier te krijgen om het dan vervolgens met jou te doorlopen!

Enkele mooie voorbeelden uit vervlogen tijden zijn de legendarische drumsolo’s van John Bonham in Moby Dick (Live in The Royal Albert Hall) en de die van Ian Paice in the Mule (album: Made in Japan). Vanzelfsprekend zijn er talloze andere te gekke fills, solo’s en licks gemaakt door talloze unieke drummers.

Jammer genoeg is het vaak niet erg eenvoudig om precies uit te vinden wat er allemaal voor drumgeweld langs komt. Daarbij is een portie ervaring een belangrijk en bijna onmisbaar hulpmiddel. Beukeneut heeft een 45-jarige drumhistorie op zak en zich verdiept in vele drumstijlen en een flink aantal drummers van naam gevolgd om te achterhalen wat hen nou zo bijzonder maakt. Deze ervaringen wil ik graag delen met andere drummers die daar net zo enthousiast over zijn.

Heb jij nu al een nummer of drummer waar je het fijne van wilt weten??? Laat het weten via het formulier onder aan de pagina en wie weet speel jij binnenkort dezelfde drumpartij en/of solo!

DRUM- EN PERCUSSIE STUDIO HARDERWIJK | HENK VAN DER NEUT | DRUMMER | ARRANGEUR | INSTRUCTEUR

Verstuur de aanvraag Drumclinic

2018 EDRUM.NL © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN