GRATIS PROEFLES

Wil jij ook leren drummen – Electrisch, Akoestisch en/of Hybride – onder begeleiding van een door de wol geverfde drummer, meldt je dan aan voor een gratis proefles!
Honderden andere cursisten – variërend in leeftijd van 4 tot 60 jaar – zijn je in de afgelopen jaren (1995 – heden!!) al voorgegaan en hebben een solide basis opgebouwd. Of je nou al een beetje kunt drummen of helemaal vanaf nul begint, Drumstudio Harderwijk neemt de tijd voor iedereen om in zijn/haar eigen tempo en mogelijkheden te leren drummen en vooral om de juiste dingen te doen én te laten bij het studeren / oefenen van nieuw materiaal zodat je in no time de dingen leert spelen die jij leuk vindt, gespeeld op een juiste wijze die werkt.

Gebruik het onderstaande contact formulier om een proefles aan te vragen. Je krijgt altijd binnen 2 dagen een uitnodiging per mail. Geef ook altijd een telefoonnummer op voor het geval de mail onverhoopts in de spam map verdwijnt en niet onder jouw aandacht komt. Mocht een reactie van jou per mail uitblijven dan wordt telefonisch contact gezocht om een afspraak te maken.

DRUM- EN PERCUSSIE STUDIO HARDERWIJK | HENK VAN DER NEUT | DRUMMER | ARRANGEUR | INSTRUCTEUR

 

Verstuur de aanvraag

2019 EDRUM.NL © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN